Doortje Advocaat:

Bevat 14,9 % alcohol. Vroeger klopte men de dooiers met suiker net zo lang tot de vork er rechtop in bleef staan. Dit noemde men een “Doortje”. Conny’s tante, Doortje Peeters Weem uit Haps, staat hiervoor model op het etiket. De kleine potjes van 30 ml zijn TussenDoortjes. Doortje advocaat is ambachtelijk gemaakt van zuivere alcohol (dus niet van brandewijn) en is 3 jaar houdbaar, óók als de fles geopend is. Er zijn geen bewaar- en dikmiddelen, kleurstoffen en/of conserveringsmiddelen toegevoegd.

Suyp Advocaat:

Bevat 14 % alcohol. Dit is de voorloper van advocaat en is gemaakt op basis van graanjenever. Als vroeger de schuttersgilden feest hadden vanwege hun teerdagen werden er eieren en jenever in een grote ketel gedaan. Dit noemde men Suyp (middeleeuws) en het hele dorp ‘zoop’ dan mee. Het woord zuipen is hiervan afgeleid. Op het etiket pronkt de Middeleeuwse Suypnar. Onlangs hebben we het recept aangepast en de graanjenever vervangen door Amaretto.

McEgg Advocaat:

Bevat 14,5 % alcohol. Deze advocaat is gemaakt op basis van Schotse Malt Whisky. Gewoon gezellig familie-ei genoemd.

Moortje Advocaat:

Bevat 14,9 % alcohol. Deze advocaat is gemaakt van chocolade met dezelfde ingrediënten als Doortje, dus: Doortje wordt Moortje.