Bed & Breakfast

De kamers hebben ieder een eigen indeling,  die (uiteraard) iets te maken hebben met het ei, het speerpunt van De Aalshof.

Voorbeelden daarvan zijn de Gouden Ei-badkamers in de vorm van een ei en de speciaal ontworpen kasten van karton naar het model van vroegere eierkisten.

Op de 1e verdieping zijn vier kamers. De grootte varieert van 28 tot 32 m2. De kamers beschikken over twee luxe boxspring bedden, een bureau met twee comfortabele clubjes, televisie en gratis internet aansluiting. Iedere kamer heeft zijn eigen toilet, douche, wastafel en passpiegel. De kasten voor al uw kleding en koffers zijn gemaakt van karton, cradle tot cradle en ontworpen door Che Eyzenbach, afgestudeerd van de Design Academy Eindhoven. Eierkisten van vroeger vormden de bron van inspiratie bij deze kasten.

Desgewenst kunnen twee extra slaapplaatsen op de kamers gerealiseerd worden.

Vanaf de kamers prachtig grote ramen met uitzicht over het Hapse platteland en of tuinen, de maan en sterren.

Op de begane grond zijn aanvullend nog twee kamers beschikbaar, eveneens met luxe boxspring bedden, tv, internet aansluiting en bovengenoemde kasten. Deze kamers hebben uiteraard ook een eigen toilet, douche en wastafel, één ervan is geschikt voor mindervaliden. Tuindeuren geven toegang tot een (privé) terras waar 's morgens - indien wenselijk - uw kiplekker ontbijtje geserveerd wordt.