Reserveer nu
een kamer
06 – 39 14 77 09

In Brabant is het er nog..

Oer-Hollands en daarom de ideale plek om lekker weg te dromen en te genieten van een welverdiende vakantie, weekend of een zakelijke meeting. Het gloednieuwe StroHotel op het terrein van de voormalige fruitkwekerij De Aalshof gaat naadloos op in dit decor. Deze unieke accommodatie is namelijk gebouwd met pakken stro en leem. Het stro is een restproduct van de landbouw uit de omgeving, de leem komt regelrecht uit de nabijgelegen Maas. Ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk, maar bovenal: gezellig, knus en heel comfortabel.

Proef de sfeer

Het hotel

Of u nu op zoek bent naar een gezellige groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een weekend, meerdaags verblijf of de ideale vergaderlocatie voor uw bedrijf: bij StroHotel Aalshof bent u aan het juiste adres.

StroHotel Aalshof is een echte eye-catcher in het Brabantse dorp Haps. Van een afstand is het net of het gebouw van fluweel is. Imposant, statig, maar vriendelijk ogend. Toch ziet het hotel er niet uit alsof het is opgebouwd uit stro. Tijdens de bouw zijn balen geperst stro ondergedompeld in een leemmengsel en in een raamwerk geplaatst. Door de laatste laag leem aan de buitenzijde (finishlaag) is van het stro aan de buitenkant niet veel meer terug te zien.

Tips

Fietsroute route.nl

Ruime kamers en een prachtig uitzicht over
de weilanden; dit is een droomverblijf!