Reserveer een
arrangement
06 – 39 14 77 09

Gastvrei ontvangen

Op geheel eigen wijze neemt Conny van den Besselaar u mee voor een plattelandsbeleving pur sang. In haar sfeervolle boerderij in Haps, 25 kilometer onder Nijmegen, zal zij u gastvrei ontvangen met overheerlijke, huisgemaakte appeltaart. Deze locatie lijkt rechtstreeks uit een tijdschrift te komen! U kletst gezellig bij, terwijl u geniet van het lekkers, een lekkere kop koffie en een fantastisch uitzicht op de fraai aangelegde tuin, ontworpen door tuinarchitect Arend Jan van der Horst. Bij goed weer is deze tuin natuurlijk dé plek om te genieten van de boomgaard, het gezelschap en het buitenleven.

Proef de sfeer

Gastvrei Aalshof

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waar uw personeel nog lang over napraat? Naar een unieke activiteit voor uw (buitenlandse) gasten? Een gegarandeerd succesvol dagje uit voor (senioren) verenigingen, de buurt, vrienden/ vriendinnen of familie?

De Aalshof is dé plek waar uw gezelschap kan genieten in een sfeervolle ambiance voor het arrangement ‘de Kip of het Ei’ of als (lunch/diner) tussenstop van uw busuitje. Minder-validen zijn op Gastvrei Aalshof van harte welkom.

Bij Gastvrei Aalshof kunt u terecht voor diverse arrangementen. Gezelschappen vanaf 15 personen zijn van harte welkom op De Aalshof.

Tips

Fietsroute route.nl

De Aalshof levert een reeks culinaire
kwaliteitsproducten uit de regio.