Reserveer een
arrangement
06 – 39 14 77 09
Ei-en Streekproducten

Ei-, streekproducten & cadeau's

Op geheel eigen wijze neemt Conny van den Besselaar u mee voor een plattelandsbeleving pur sang. In haar sfeervolle boerderij in Haps, 25 kilometer onder Nijmegen, zal zij u gastvrei ontvangen met overheerlijke, huisgemaakte appeltaart. Deze locatie lijkt rechtstreeks uit een tijdschrift te komen! U kletst gezellig bij, terwijl u geniet van het lekkers, een lekkere kop koffie en een fantastisch uitzicht op de fraai aangelegde tuin, ontworpen door tuinarchitect Arend Jan van der Horst. Bij goed weer is deze tuin natuurlijk dé plek om te genieten van de boomgaard, het gezelschap en het buitenleven.

Bezoek onze winkel

Onze winkel

U kunt op De Aalshof terecht voor een gezellige ochtend of middag om meer te weten te komen over het landleven, de streek, het verhaal van ‘de kip en het ei’ of voor een leuke workshop. U kunt ook gewoon komen om te snoepen van de lekkerste producten uit eigen tuin en keuken.

Maar u kunt de smaak van het landleven ook mee naar huis nemen, dankzij de knusse winkel in het landhuis. Na uw bezoek aan De Aalshof kunt u hier terecht voor overheerlijke streekproducten, verse eieren, eierpasta’s of leuke cadeauartikelen. De winkel is geopend wanneer ik thuis ben maar wilt u zekerheid bel dan even van te voren. Voor eieren kunt u altijd terecht.


Bekijk onze winkel

Tips

Fietsroute route.nl

De Aalshof levert een reeks culinaire
kwaliteitsproducten uit de regio.