GEZELLIGE ACTIVITEITEN VOOR GEZIN, FAMILIE, VRIENDEN EN SENIOREN

Dagje, weekendje of (zomerse) midweek weg met het hele gezin

StroHotel Aalshof in Haps is de perfecte locatie voor een dag-arrangement, weekend weg of een zomerse midweek voor het hele gezin. Ook wanneer u er lekker met zijn tweetjes op uit wilt in de omgeving Land van Cuijk en op zoek bent naar een gezellige groepsaccommodatie in een natuurlijke Brabantse omgeving bent u bij Gastvrei Aalshof aan het juiste adres. Wij bieden zowel dagarrangementen als een meerdaags verblijf met overnachting(en) aan. U geniet bij ons van het buitenleven in een gevarieerd landschap met diverse fietsroutes in een mooie fietsomgeving en tal van wandelroutes oa natuurgebied de Maasheggen. Bij StroHotel Aalshof in de buurt van Nijmegen, Cuijk, Venray, Uden, Venlo en Haps krijgt u met uw gezin een vakantiegevoel in eigen land waarbij u lekker kunt wegdromen.


Seniorenarrangement met diverse activiteiten

StroHotel de Aalshof is eveneens een ideale groepsaccommodatie voor senioren en seniorenverenigingen. Als 55-plusser geniet u van een Oer-Hollandse, gezellige en knusse dag, weekendje of midweek weg in het nostalgische, Brabantse land. Het gevarieerde landschap leent zich ook uitstekend voor fietsen en wandelen in natuurgebied de Maasheggen en fietsers die willen overnachten zijn bij Hotel Aalshof aan het juiste adres. Maar er is meer. Gastvrei Aalshof biedt voor senioren diverse activiteiten op een multifunctionele locatie met mooie natuur in de omgeving Cuijk, Nijmegen, Venray, Uden, Venlo en Haps.

Speciaal voor 55 plussers organiseert StroHotel Aalshof een meerdaags verblijf met seniorenarrangement bestaande uit:

  • 2, 3 of 4 overnachtingen inclusief ontbijt en lunch, diner in overleg
  • Gezelligheid in de avond met hapje en drankje
  • Opties tot uitstapjes, workshops, leisure en wellness activiteiten en spellen

Ook leuk voor seniorenverenigingen in een groter gezelschap die op zoek zijn naar een groepsarrangement. Bij Aalshof geniet u van het landelijke buitenleven in combinatie met comfortabel overnachten!

Sfeervolle familie-, vrienden-, bedrijfs-  en groepsuitjes met overnachting

Ook voor een uitje met groepen, families, vriendengroepen en andere gezelschappen biedt groepsaccommodatie de Aalshof in Haps een geschikte locatie. Ons hotel, gelegen in het Brabantse land, is een multifunctionele, nostalgische locatie voor een groepsuitje, een meerdaags groepsarrangement, een familie uitje of vrienden activiteiten. Bij StroHotel Aalshof heeft u de beschikking over een gezellige accommodatie met mooie tuin en boomgaard, kunt u genieten van de natuur, bieden wij u diverse activiteiten en heeft u de keuze uit bourgondische gerechten uit agrarisch Brabant. Of u nu van plan bent om te overnachten, een zomerse midweek weg wilt of een weekendje weg in de planning heeft, bij de Aalshof kan het allemaal met uw hele familie, kennissen of vriendengroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor onze familie-, groeps- of senioren uitjes? Of geïnteresseerd in een dagje, weekendje of midweek weg in een landelijke, knusse en gezellige omgeving? Neemt u dan gerust eens contact op voor meer informatie!