GENIET VAN EEN BIJZONDERE VERGADERLOCATIE OF EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE


Vergaderen op een unieke vergaderlocatie

StroHotel Aalshof in Haps is de ideale vergaderlocatie voor bedrijven en zakelijke gasten. U kunt bij de Aalshof, gelegen in het land van Cuijk, o.a. terecht voor een zakelijke vergadering, teambuilding, brainstormsessie of workshop met zakelijke doeleinden. Op onze bijzondere vergaderlocatie, gelegen in het landelijke Brabant, kunt u in een rustige, knusse en nostalgische omgeving comfortabel vergaderen. Onze vergaderaccommodatie is multifunctioneel en voorzien van diverse faciliteiten, zodat het u en uw zakelijke gasten tijdens de zakelijke meeting aan niets ontbreekt.


Kies het vergaderarrangement dat bij u past

Voor een vergadering of zakelijke meeting bij StroHotel Aalshof in Haps bieden wij u diverse vergaderarrangementen aan. Zo heeft u de keuze uit een 8, 12 of 24 uurs dag arrangement. Daarbij vergadert u in een landelijke, knusse omgeving terwijl u tijdens uw zakelijk overleg geniet van bourgondisch Brabants genot in de vorm van diverse hapjes en drankjes. Kiest u voor een 24-uurs vergaderarrangement dan is een overnachting op onze ecologische accommodatie inbegrepen. Naast onze vergaderarrangementen is het ook mogelijk om een middagborrel door ons te laten verzorgen. Tijdens uw zakelijke arrangement heeft u o.a. de beschikking over:

  • Onbeperkt koffie en thee
  • Een groot beeldscherm en flipovers
  • Een grote vergaderruimte
  • Opties voor subruimtes
  • Een uitgebreide lunch
  • Eventueel aanvullend diner, overnachting en ontbijt


Sfeervol personeelsuitje,teambuilding, (afscheids)receptie of borrel in landelijke omgeving

Op zoek naar een bijzondere accommodatie voor een personeelsuitje, teambuilding, receptie of borrel in de omgeving Haps, Cuijk, Nijmegen, Uden, Venlo, Boxmeer of Venray? Bij StroHotel Aalshof bent u aan het juiste adres voor een origineel bedrijfsuitje op een unieke, duurzame, maar bovenal sfeervolle locatie. U kunt bij ons terecht voor teambuilding activiteiten, een zakelijk uitje of een bedrijfsarrangement. Bij Strohotel Aalshof geniet u van een gezellig zakelijk dagje uit boordevol activiteiten in het agrarische Brabantse Haps. Zo bent u verzekert van een Oer-Hollands personeelsuitje in een landelijke omgeving en de juiste sfeer!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze vergaderlocatie, onze vergaderarrangementen en de invulling van onze personeelsuitjes? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.